^Vissza a lap tetejére
Elérhetőségem:
Telefon: +36 (30) 234-8506
E-mail: czegenyi@t-email.hu

Czégényi Margit pszichológus

okleveles pszichológus, klinikai szakpszichológus
párterapeuta, családterapeuta
hipnoterapeuta

 • 1 Módszereim

  Mitől függ a pszichoterápia eredményessége? - megfelelő képzettségű szakember - vágy a gyógyulásra/változásra, és abban való hit - nyitottság, őszinteség - együttműködés - kitartás
  Bővebben...
 • 2 Érdekes témák

  Kövesse a hónap aktuális témáját, és írja meg a hozzá kapcsolódó véleményét és tapasztalatait interaktív rovatunkban!
  Bővebben...
 • 3 Elérhetőségem

  Telefon: + 36 (30) 234 8506 E-mail: czegenyi@t-email.hu Rendelési hely: Budapest, VI. kerület, Délibáb u. 10. Bejelentkezés: telefonos időpont-egyeztetés alapján, 9-20 óra között. Ha éppen terápiát tartok, néma üzemmódba helyezem a telefont, ez esetben nyugodtan hívjon többször!
  Bővebben...
 • 4 Könyvajánló

  Ajánlom szíves figyelmébe a következő olvasmányos és egyben szakmailag megalapozott könyveket, amelyek segítségére lehetnek az önismerete és az általános emberismerete gazdagításában!
  Bővebben...
 • 5 Cikkeim, interjúim

  Az utóbbi évek sajtó- és televíziós anyagából néhány kiemelt interjú-közreműködésem
  Bővebben...

Illusztráció: a Változó szerelem című filmből Mi a határvonal a szerelem és a vonzalom között? Egyszerűnek tűnik, mégsem mindig egyértelmű!

Ha szerelemről van szó, akkor mindent átható, a legtöbb esetben kizárólagossággal bíró érzelemről beszélünk, amely egy személyre korlátozódik. Ez erősen meghatározza a gondolatainkat, az érzéseinket és a viselkedésünket.

Ugyanakkor a vonzalom kiterjedhet egyszerre több fiúra/lányra is, többen is tetszhetnek egyszerre. Felületesebb, változékonyabb érzés.

Kevésbé visel meg, ha kiderül, hogy az illető másvalakivel jár. Előfordul, hogy elmélyül az érzés, és átfordul szerelembe.

>>Vissza a Tini-rovathoz