^Vissza a lap tetejére
Elérhetőségem:
Telefon: +36 (30) 234-8506
E-mail: czegenyi@t-email.hu

Czégényi Margit pszichológus

okleveles pszichológus, klinikai szakpszichológus
párterapeuta, családterapeuta
hipnoterapeuta

 • 1 Módszereim

  Mitől függ a pszichoterápia eredményessége? - megfelelő képzettségű szakember - vágy a gyógyulásra/változásra, és abban való hit - nyitottság, őszinteség - együttműködés - kitartás
  Bővebben...
 • 2 Érdekes témák

  Kövesse a hónap aktuális témáját, és írja meg a hozzá kapcsolódó véleményét és tapasztalatait interaktív rovatunkban!
  Bővebben...
 • 3 Elérhetőségem

  Telefon: + 36 (30) 234 8506 E-mail: czegenyi@t-email.hu Rendelési hely: Budapest, VI. kerület, Délibáb u. 10. Bejelentkezés: telefonos időpont-egyeztetés alapján, 9-20 óra között. Ha éppen terápiát tartok, néma üzemmódba helyezem a telefont, ez esetben nyugodtan hívjon többször!
  Bővebben...
 • 4 Könyvajánló

  Ajánlom szíves figyelmébe a következő olvasmányos és egyben szakmailag megalapozott könyveket, amelyek segítségére lehetnek az önismerete és az általános emberismerete gazdagításában!
  Bővebben...
 • 5 Cikkeim, interjúim

  Az utóbbi évek sajtó- és televíziós anyagából néhány kiemelt interjú-közreműködésem
  Bővebben...

Kedves Tinik!

Ez a rovat Rólatok szól! A Ti érzéseitekről, nehézségeitekről, illetve azok lehetséges megoldásairól.

Bizonyos típusú kérdések feltűnően gyakran fordulnak elő a "Kérdezz-felelek!" rovatban. Ezeket figyelembe véve, igyekszem részletes útmutatást adni Nektek az érzelmekben való eligazodáshoz.

A Tini-rovat folyamatosan bővül, kövesd figyelemmel!

Azaz, honnan tudhatod, hogy tetszel egy fiúnak/lánynak?

Először is, érdemes tisztáznunk, hogy minden tini külön egyéniség, saját érzésvilággal, ezért az érzelmeitek is nagyon széles skálán mozognak. Nincs két ember, aki teljesen egyformán érezne és viselkedne. Tehát, ha a vonzalom jeleit áttekintjük, ne nézzétek mereven, szabályszerűen ezeket, hanem könnyedén, játékosan. Egyik-másik jelre ráismerhettek, de nem föltétlenül mindre.

Illusztráció: a Változó szerelem című filmbőlVan egy fiú/lány, aki nagyon tetszik. Lehet, hogy már belé is szerettél. Szinte másra sem tudsz gondolni, csak Rá! De van egy kis gond: ő nem mutat sok érdeklődést irántad. Talán azt sem tudja, hogy létezel. Mi a teendő ilyenkor?

Nézzünk meg két változatot: