^Vissza a lap tetejére
Elérhetőségem:
Telefon: +36 (30) 234-8506
E-mail: czegenyi@t-email.hu

Czégényi Margit pszichológus

okleveles pszichológus, klinikai szakpszichológus
párterapeuta, családterapeuta
hipnoterapeuta

 • 1 Módszereim

  Mitől függ a pszichoterápia eredményessége? - megfelelő képzettségű szakember - vágy a gyógyulásra/változásra, és abban való hit - nyitottság, őszinteség - együttműködés - kitartás
  Bővebben...
 • 2 Érdekes témák

  Kövesse a hónap aktuális témáját, és írja meg a hozzá kapcsolódó véleményét és tapasztalatait interaktív rovatunkban!
  Bővebben...
 • 3 Elérhetőségem

  Telefon: + 36 (30) 234 8506 E-mail: czegenyi@t-email.hu Rendelési hely: Budapest, VI. kerület, Délibáb u. 10. Bejelentkezés: telefonos időpont-egyeztetés alapján, 9-20 óra között. Ha éppen terápiát tartok, néma üzemmódba helyezem a telefont, ez esetben nyugodtan hívjon többször!
  Bővebben...
 • 4 Könyvajánló

  Ajánlom szíves figyelmébe a következő olvasmányos és egyben szakmailag megalapozott könyveket, amelyek segítségére lehetnek az önismerete és az általános emberismerete gazdagításában!
  Bővebben...
 • 5 Cikkeim, interjúim

  Az utóbbi évek sajtó- és televíziós anyagából néhány kiemelt interjú-közreműködésem
  Bővebben...


Átmenetileg új kérdést nem tudok fogadni, megértésüket köszönöm!


457. tanácstalan: Jó napot!

Először is szeretném megköszönni, hogy elolvassa a levelem. 25 éves lány vagyok, túl vagyok egy 5 éves kapcsolaton, ahol megcsaltak, utana rámtalált a szerelem, az az igazi, de úgy hozta a sors, hogy nem lett köztünk komolyabb, mivel én kijöttem külföldre dolgozni, ahol megismerkedtem egy fiúval, akinél most is lakom, anyagilag is segít, mert már munkám nincs. De nem vagyok boldog itt, hiányzik a családom, az igaz szerelem, eddig egy év alatt még nem telt el úgy egy teljes hét, hogy ne vesztünk volna össze..de haza menni tudok, mert a szüleim anyagilag nem tudnak segíteni, és munkát is biztos nehezen találnék..a számlákat meg fel kell adni. Ez a fiú mindig azt mondja, hogy ha én nem veszekedek vele, akkor meglehet mindenem, és segít mindenben, de én úgy érzem, nem szeret eléggé, magam vagyok, idegenek számomra ezek az emberek, nem vágyok senki társaságára, nem akarok barátkozni itt..nem vagyok boldog, és egyre rosszabul érzem magam..

Kedves Kérdező!

Előfordul, hogy meghozunk egy döntést, és később átértékeljük annak a helyességét. Sosem késő átfogalmazni a célokat, és annak megfelelően cselekedni!

Jelenleg nincs munkája külföldön, és egy fiú eltartottja, akit nem szeret. Biztos ez az életcélja? Először is, át kellene gondolnia, hogy külföldön szeretne-e maradni. Ha igen, akkor minden erőbedobással keressen kint munkát! A kapcsolatát pedig ne azért tartsa fenn, mert nincs hol laknia és nincs pénze, hanem belső meggyőződésből. Ha ez hiányzik, akkor félő, hogy eladja a lelkét. Ez pedig nagyon tudja rombolni az önbizalmát! Megéri?

Ha pedig mégsem szeretne külföldön maradni, akkor jöjjön haza, és itt keressen magának munkát. Lehet, hogy nem fogja egyből megtalálni az álmai munkáját, de átmenetileg alkalmi vagy egyszerűbb munkák is megtehetik. Pl. a gyorséttermek szinte mindig keresnek eladót.

Ne a külső körülményektől várja a megoldást az életére, hanem vegye kézbe a sorsát! Gondolja át, hogy mit szeretne elérni, és milyen áron? Ha már átlátja, akkor pedig tegye meg a szükséges lépéseket, mert magától a legritkább esetben oldódnak meg a problémák, és akkor sem úgy, ahogy szeretné! Ne halogassa a döntést, jobb ma kezdeni, mint holnap! Minden nap van egy holnap, amire hivatkozhat, inkább a mai napot ragadja meg! Sok sikert hozzá!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 26. (kedd) 13:25
456. Elérhetetlen...: Segitség!

Na szóval, egy átlagos lánynak tartom magamat, de a barátaim mindig azt hajtogatják, hogy milyen szép is vagyok, és, hogy akárhova megyek, tetszek mindenkinek (tudom, hogy ez egoistán hangzik, de ez az igasság) ...de sztem ez nem így van, mert akit én szeretek, az rám sem néz... és mit tehetnék hogy felkeltsem az érdeklődését? Csábitsak más srácokat előtte ?...Vagy kedveskedjek valamivel?... Szemezzek vele? Rámosolyogjak? Beszélgesek vele? (Állítólag egyik barátnőmnek azt mondta, hogy jol nézek ki, de azóta sem láttam, és nem tudom, hogy mit gondoljak.) (Egy 23 éves srácról van szó és hát 8 év a korkülönbség, és eddig mindig nála kisebb csajokkal járt... és nem tudom, hogy lenne-e nála esélyem?)

Kedves Kérdező!

Az igaz, hogy az elérhetetlenség legtöbb esetben fokozza a vonzerőt! Itt viszont a nagy korkülönbségnek valószínűleg szerepe van abban, hogy nem közeledik hozzád a srác, vagy inkább a férfi. Hisz a kora alapján inkább férfinak nevezhető. Ha összejönnétek, és bármi kellemetlenség történne, az ő felelőssége volna, hisz ő felnőtt, Te pedig még fiatalkorú vagy! 16 éves korod után ez változik, nagyobb szerepet kap a saját felelősséged jogi szempontból.

Úgyhogy, addig szerencsésebb volna, ha korban hozzád közelebbi sráccal ismerkednél! A lehetőségeid adottak, szerencsés vagy, hogy sorra kinyílnak előtted a vonzalom kapui a fiúk részéről! Élvezd a helyzetet, és inkább pihentesd ezt az idősebb srácot!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 25. (hétfő) 19:15
455. Kedves Margó!: help

Szia! Tetszik nekem egy fiú, és nem tudom, hogy hogy mondjam el neki ?????!!!!!!

Kedves Kérdező!

Kérlek, olvasd el a 444. levélre írt válaszomat, az Rád is vonatkozik!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 25. (hétfő) 17:20
454. Szerelmes belém vagy nem?: bejövök neki ?

Jó Napot!

Van egy srác, aki nagyon tetszik nekem, de nem tudom, hogy neki is bejövök-e. Ma meg is érintett, és majdnem mindig engem néz. Piszkál is, meg ma a fociban is engem választott. Vajon én bejövök neki?

Kedves Kérdező!

Ezek biztató jelek! A „Tini-rovatban” találsz támpontokat, hogy mire érdemes még figyelned!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 25. (hétfő) 16:45
453. párkapcsolat: párkapcsolat

Kedves Doktornő!

3 hónapja vagyok együtt a barátnmőmmel. Az első hónap volt a rózsaszín részéről, aztán változott, és ezt mondta is. Nekem meg azóta van kicsit rózsaszín. Vannak családi problémái és ebből kifolyólag is úgy érzem, félre vagyok rakva, amit mondtam is neki. Megértem a dolgait, mert fontos neki a család, a kapcsolat meg friss. Zavar, hogy nem foglalkozik velem nekem való eleget, nem olyan mély érzésű, mint én. Próbálok változtatni azon, hogy másképp fogok viselkedni vele, megpróbálom kordában tartani a mély dolgokat, nem túlfilozofálni mindent. Mikor együtt vagyunk, akkor jó, de akkor is foglalkozhatna velem többet :) Ön szerint ez a helyes megoldás?

Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Krisztián

Kedves Krisztián!

Valóban, ha változtatni akarunk egy helyzeten, önmagunkon kell elkezdenünk a változást, és nem másokat rábírni, hogy megváltozzanak. Vagyis az irány jó, ami felé tartasz!

Statisztikai tény, hogy a párok szerelmének az ereje változhat, hol Benned fokozódik az érzelem, hol a Kedvesedben, ritka, hogy pont egyszerre éljétek át mindketten a rózsaszín ködöt. De előbb-utóbb ez szinkronba kerülhet, és tehettek is érte, hogy így legyen!

Javaslom, olvasd el az „Egymásra hangolva” című könyvet (a Könyvajánlómban megtalálod!), sok ötletet meríthetsz belőle, hogyan lehet „jól szeretni” a barátnődet!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 24. (vasárnap) 14:46
452. Miért nem lép már?: szerelem

Kedves Margit!

Nagyon megtetszett nekem egy fiú, és elég erősen kötődöm hozzá. Tudom, hogy én is tetszem neki. A barátaink szerint hamarosan össze fogunk jönni, és mindig kérdezgetik, hogy mi van már. Ez már két hete tart, de semmi feljődés...

Tegnap mondta egy közös barátunknak, hogy még nem tudja, akar-e velem járni. Ez mit jelent?

Kedves Kérdező!

A sürgetéssel többet lehet ártani, mint javítani egy bimbózó szerelmi kapcsolaton. Mindenkinek más a belső tempója, hadd, hogy ő maga beérjen a döntésre, anélkül, hogy külső nyomás nehezedne rá. Legrosszabb esetben még menekülőre is foghatja a dolgokat, ha rosszul bírja a nyomást. Légy türelmes, meglátod, sokkal jobban jársz!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 24. (vasárnap) 12:16
451. Ági: Szerelmi kapcsolat

Kedves Margó!

Én szeretném megtudni az igazságot, hogy a párom most szeretne csak szeretkezni velem, de én nemet mondtam neki, mert nincs értelme, meg nem látok értelmet a mi kapcsolatuknak, mert ezek után miért szeretkezzek vele, ami rossz volt, hogy nem bízott bennem, de most normális volt 3 napja, hogy csak rájött, hogy igazam van. Még nem mondott semmit, milyen feltételek lesznek a jövőnkben. Lényeg hogy mit tegyek, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, hogy együtt élhetssük?

Üdvözlettel: Ági

Kedves Ági!

A kapcsolatotok jövőjét és a feltételeket együtt kell kialakítanotok, nem Neki, és nem Neked külön! Miért Neki kellene eldönteni, hogy mi lesz Veletek? És bármit mondana, azt Te passzívan elfogadnád? Ismered a mondást: „Kettőn áll a vásár!”. Ez érvényes a szexre is. Ideje, hogy leüljetek, és együtt kitaláljátok a kapcsolatotok játékszabályait, függetlenül attól, hogy mi hogyan zajlott eddig köztetek!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 23. (szombat) 19:05
450. szeretem: Szerelem

Szia!Timi vagyok!:)

Tudod, nekem is tetszik egy fiú, aki a másik osztályba jár, és csak angol és matek órán vagyunk együtt. Mögöttem ül mindkét órán, és állandóan azt mondja, hogy jó a hátsó részem=), meg szép vagyok. Na de a barátnőm megkérdezte, tetszem-e neki, de ő a másik barátnőmmel akart járni. És ő nemet mondott neki. Másnap már azt mondta, hogy átgondolta, és mégse járna vele. Nem tudom most, hogy mit csináljak, mert nagyon belezúgtam, mert jóképű, kedves, már velem legalábbis.

Kedves Timi!

A vonzalom/tetszés és a szerelem között az a legnagyobb különbség, hogy a szerelem (általában) kizárólagos érzés, míg egyszerre többen is tetszhetnek valakinek. Ennek a srácnak bejössz Te is, a barátnőd is, de az még mindig kérdés, hogy szerelmes-e egyáltalán valakibe? Ha szépnek talál, az nagyon jó, de még nem garancia arra, hogy járni is akar Veled. Próbáld különválasztani ezt a kettőt, és szánj rá időt, hogy jobban megismerd a fiút! Lehet, hogy még tartogathat meglepetéseket, akár kellemeset, akár kellemetlent!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 22. (péntek) 21:45
449. Mitévő legyek?: kérdés

Kedves Margit!

Próbálom rövidre fogni a problémám. 22 éves lány vagyok. Több éve párkapcsolatban élek. Többszöri viharos események után a kapcsolatunk igen biztossá vált, és igazából apróbb problémákon kívül úgy éreztem, nincs baj. Néhány hónapja rábukkantam bizonyos dolgokra, amikre egyrészt nem szabadott volna, másrészt nem is lett jobb, sőt rosszabb. A kiváncsiságom vitt és nem tudtam leállni. A párom ismerkedős-honlapon regisztrált, de nem konkrétan társkeresőn, de a szándék félreérthető volt. Aztán később letörölte magát, és láthatóan minden rendben volt. A minap megint regisztrált, és nála fiatalabb lányokkal chatel gondolom, de biztosat nem tudok. Igazából bánt, mert ha tudnám az okát, talán megérteném. Nem mondhatom el neki, mert akkor magam alatt is vágom a fát. Egyszerűen csak annyira felidegelem magam az ilyen dolgokon, hogy már-már az egészségemre is rámegy. Túlságosan is rettegek attól, hogy mi van, ha egyszer csak elhagy. Az egész életem olyan bizonytalan, fogalmam sincs, hogy mit várhatok tőle. Néha utal a jövőre, de ha feldobom a témát, akkor nem reagál. Tudom, hogy nagyon szeret, és érzem is, de ezek a jelek nyilván azt jelentik, hogy másra is kiváncsi. (?)

Nagyon a lelkemre veszek minden ilyen dolgot, talán szükségem lenne néhány elbeszélgetésre? Sokszor gondoltam már rá, csak aztán valahogyan mindig "elrendeződtek" a dolgok.

Kedves Kérdező!

A beszélgetés leginkább a pároddal lenne esedékes, de természetesen szakemberrel is hasznos volna konzultálnod!

Valószínűleg van valami, amit a barátod egy külső ismeretségtől remél, talán egy kis izgalomra vágyik, és kevésbé a közös jövőtök tervezésére. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek távlati céljai Veled, csak talán még fiatalnak érzi magát hozzá. De ezt Vele tudnád megbeszélni, én csak találgathatok, hisz nem ismerem őt! Ha elég bizalmas a légkör köztetek, akkor bármiről beszélhettek! A titkok megölik a bizalmat, jobb, ha egyenesen beszéltek a kapcsolatotokat érintő kérdésekről! Sok sikert hozzá!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 22. (péntek) 19:52
448. Erik: Szerelem

Szia! Van az osztályban egy fiú, aki nagyon tetszik. De félek megszólítani, mert mindig zavarba jövök. Hogy csináljam?

Kedves Kérdező!

Ha föltétlenül szeretnéd megszólítani, akkor leszel a legkevésbé „gyanús”, ha a tanulással kapcsolatban kérdezel valamit, pl. a házi feladatról, stb. Ha Ő is érdeklődik irántad, akkor megragadhatja az alkalmat, hogy másról is beszélgessetek.

Üdvözlettel: Margó


2010. október 21. (csütörtök) 18:17
447. Barbi: tetszem neki vagy nem?

Én egy 14 éves lány vagyok, és van egy fiú, és nagyon bele vagyok esve. Régebben sokat beszélgettünk, mostanában mondtam neki néhány bókot, nem mondott rá semmit, csak vissza nézett, és ment tovább, és ezekből rájött, hogy tetszik nekem, de soha nem szólít meg. Mit csináljak? Köszönöm!

Kedves Barbi!

A labda most a fiúnál van, neked az égvilágon semmi dolgod nincs! A bókolást máskor jobb, ha meghagyod a fiúk privilégiumának, nem szerencsés, ha teljesen felcserélődnek a fiú-lány szerepek!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 21. (csütörtök) 13:38
446. nem értem: mit tegyek?

Kedves doktornő! Nekem olyan gondom van, hogy van egy 16 éves srác aki nekem már 2 éve nagyon tetszik, de neki is tetszem, és csak azért nem akar velem járni, mert gyerekesnek tart (13 vagyok ). Volt egy nap, amikor bevallott mindent, hogy mennyire szeret, persze msn-en. Megkérte a legjobb barátját is, hogy segítsen minket összehozni. De azóta elteltek hetek, mostmár nem is beszélünk, olyan mintha soha nem is lettünk volna barátok. Most egy másik lány tetszik neki aki 18 éves, de lehet, hogy csak kitalálta. Nagyon bánt, hogy ilyen hamar kihevert. Nem tudom mit csináljak. Jobb lenne elfelejtenem vagy ne adjam még fel? Előre is köszönöm!

Kedves Kérdező!

A 420-as levelemben már válaszoltam a kérdésedre!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 20. (szerda) 09:59
445. Kérlek!!!: Kérlek!!!!

Mit tegyek, ha van egy fiú, aki szerelmes belém, és én is belé, de nem lehetünk együtt más okok miatt :SS de ő folyamatosan féltékennyé tesz. Akkor én hogyan vágjak neki vissza?? Kérlek, segítst! :((

Kedves Kérdező!

Ha mindenképp vissza szeretnél vágni, akkor válaszd annak a szelíd formáját: nem veszed észre, amit tesz, nem reagálsz sehogy. Annál bosszantóbb nincs, mint amikor közömbösen reagálsz egy személy provokációjára, ugyanis így elveszti a játék az értelmét. Ha kicsit is jó a helyzetfelismerése, rájön, hogy csak magából csinál bohócot!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 20. (szerda) 09:18
444. szeretem: Kedves Doktornő!

Most láttam meg egy pár hete a suliban egy fiút, aki nagyon tetszik nekem, és valamikor rám néz meg minden és nem tudom, hogy elmondjam neki? De attól félek, hogy hogy fogja reagálni. Most mit csináljak????

Kedves Kérdező!

A kapcsolatteremtés egy fiúval nem ott kezdődik, hogy elmondod neki, mennyire tetszik Neked! Ez az utolsó lépések egyike lehet, de semmiképp sem a kezdet! Előbb szemezzetek, ismerkedjetek, beszélgessetek, ebből fel tudod mérni, tetszel-e neki. Ha igen, ő maga fogja megtenni az első lépést, és a vallomást is. De ne rohanj, inkább élvezd az ismerkedés minden lépcsőfokát!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 19. (kedd) 20:51
443. Érdeklem??: xxd

Szia!

Van egy srác az osztályomban, aki mindig néz, de soha nem voltunk jóban, és nem gondolonám, hogy pont én lennék az esete, de egy pár hete szinte minden órán felhozza a nevemet, és akkor valamit mindig kitalál (Pl, hogy tegnap eggyütt töltöttük az éjszakát)! Ha én egy másik fiúval beszélek, akkor látszik rajta a féltékenység! Miért van ez??

Kedves Kérdező!

Mi az, ami elbizonytalanít ebben a helyzetben? Bizonyára Te is érzed, hogy ezek az érdeklődés jelei, még ha nehéz is elhinned!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 19. (kedd) 17:19
442. Mit tegyek?: szerelem

Doktornő!

Van egy fiú, és azt mondja, tetszem neki, de már ő kétszer megszivatott egy fiúval, de most azt mondta, igazat mond, de mindig csak kötözködik, hozzám se szól. Mit tegyek? Nekem is tetszik, igaz, nem a legszebb személy, de nekem bejön. Kérlek, segítsen!

Kedves Kérdező!

Nem a szépség a legfontosabb szempont, sokkal inkább az, hogy miként viszonyul Hozzád, és mit vált ki belőled! A helyedben azért óvatos lennék, ha már kétszer átvert. Mi a garancia, hogy most nem ugrat? Ne feledd, a tapasztalatok azért vannak, hogy tanulj belőlük, egyébként könnyen áldozattá válhatsz! Ha úgy érzed, nagyon fontos Neked ez a fiú, adhatsz neki még egy esélyt, de légy résen!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 18. (hétfő) 22:04
441. :$$: tanácstalan

Kedves Margit!

a szituáció ugyanaz, mint eddig... :) nekem is tetszik egy srác...

Nemrég barátnőimmel voltunk egy koncerten. Nagyon jó kis buli volt. A koncert végére a lányok ismerősei (fiúk) odajöttek még egy kis "bulizásra". Köztük volt ő is, aki nekem tetszik... Igazából én már régebb óta "ismerem" őt, vagyis tudom kiről van szó, és korábban is tetszett már nekem ez a srác.

Egy kisebb kört alkotva kezdtünk el beszélgetni, nevetgélni, egy kis időn belül azt vettem észre, hogy a srác, aki bejön nekem, folyamatosan bámul, (már szinte zavaróan) és mosolyog rám. Minden szavamat leste..

Igazából nem tudtam minek betenni... az egyik barátnőm mondhatjuk úgy is, hogy elég "durván" rányomult erre az illetőre, aki nekem tetszik, azonban ő meg hozzám beszélt egész végig, engem nézett..mintha kereste volna a társaságomat... zenei ízélsünk nagyon hasonló, igazából tök jól megértettük egymást, sokat beszélgettünk végül is az este végére. Nemrég pedig egy közösségi oldalon is bejelölt. (tudom, nem nagy dolog, de én örültem neki, és ott is beszélgettünk egy keveset...)

Nem akarok hülyeségeket levenni a dologból, vagy rosszul következtetni az este után, de talán lehet esély arra hogy kölcsönös a vonzalom? És ha igen... mit tegyek? Merjek kezdeményezni irányába?...

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján kölcsönös a vonzalmatok. Láthatod, a „nyomulós” lányok nem jönnek be neki, jobban jársz, ha inkább csak bátorítod, de nem veszed át a kezdeményezést. Meg tud találni a közösségi oldalon (is) bármikor, ha tényleg akar! Flörtöljetek, viccelődjetek, de semmiképp ne légy türelmetlen! Várd meg, hogy komoly szándékká érlelődjön benne a kezdeti szimpátia!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 18. (hétfő) 21:12
440. Sanyi: csajozás

Csókolom! Én egy 15 éves fiú vagyok, honann tudjam, hogy tetszek egy lánynak?

Kedves Sanyi!

Javaslom, olvasd el a „Tini-rovatot”, ott találsz támpontokat a kérdésed megválaszolásához!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 18. (hétfő) 13:33
439. csőri: bőlcsőde

Kislányomat nagyon megviseli az elválás. Nem kis túlzással bántja magát, nem a dadusokat. Nem akar ott aludni, és vissza kell mennem dolgozni. Lehet lelkileg valami gond, ha ott kell lennie neki délutánig?

Kedves Édesanya!

A bölcsődében azért van fokozatos beszoktatás, hogy lassan szokják meg a gyermekek, hogy nincs mindig mellettük az édesanyjuk. Ezzel párhuzamosan, egyre ismerősebbé válik a bölcsőde környezete, szokásai, a többi gyermek, és elkezdenek ragaszkodni a saját gondozónőjükhöz. Azért alakították ki a saját gondozónői rendszert, hogy a gyermekek érezhessék, van kihez fordulniuk, ha elbizonytalanodnak, ha valami baj van.

Beszélgessen a kislánya gondozónőjével, ossza meg vele ezt az aggodalmát, és közösen keressenek áthidaló megoldásokat a helyzetre. Ha megvan az együttműködés, és a kislánya egyre inkább biztonságban érzi magát a bölcsődében, akkor nem kell tartania lelki sérülésektől akkor sem, ha délutánig ott kell maradnia!

Üdvözlettel: Margó


2010. október 16. (szombat) 14:28
438. Kedves Doktornő!: Segítsen

Van egy lány, aki tetszik nekem, én el is hívtam randizni, de nemet mondott. Mit csináljak? Ő az első nagy szerelmem!

Mindig mindenen nevetünk, de ő csak úgy nézi, hogy barátok vagyunk! De nekem nagyon tetszik!

Kedves Kérdező!

A lányok könnyebben külön tudják választani a szerelmet és a barátságot. Ha Ő a barátságát ajánlja fel Neked, akkor valószínűleg úgy is gondolja. Jobb, ha beletörődsz, mert nagyon ritka, hogy egy klasszikus barátságból szerelem alakuljon ki.

Üdvözlettel: Margó


2010. október 16. (szombat) 13:08
 
Powered by Phoca Guestbook